Time heals all sorrows

Someone has told me:
Time heals all sorrows.
I don’t want to be free,
But he never me follows.
He needs a lot of persuasion
Not to set store by his reputation.
What shall I do?
How can I live?
It’s really hard for me,
Do you believe?


Рецензии