Гвари ду

Перевиц, румба смуз.
Кантевиц, луца клуз.
Мереви, хира бени,
Хлоси майни рени.

Хваэ, мтори моэ,
Жаэ, сеэ, лоэ.
Кванда, ру мэ ла,
Санра бэси ла.

Гроко вила ду,
Анхе мила сву.
Варэ ла муа,
Вапри дэ куа.

Жворзи мэй куи,
Хази врой маи,
Дзраха хати мэ,
Дзрума рапэ лэ.


Рецензии