Полум я на украинском
Куди зника шаленість нижніх слів?
Чому блистять від суму її очі?
Чому він вберегти все не зумів?
Ось я дивлюся на полум'я, що гасне
І думаю-не доведи господь,
Що б згасло все оте прекрасне,
Ще перед тим, як я скажу "Погодь!"
Погодь, залишся ти зі мною,
Бо в друге пал кохання не горить,
А ось вогонь багатшає золою
І вдруге вже його не запалить.
Він помера, по-малу загасає
І тихо в'ється біля нього сум,
І в світі сірника ніде немає,
Що б розігнати хмару темних дум.
Не краще зразу підкидати дрова
І розпалити, що б горів, як день?
Хіба не правда, що любов чудова?
Хіба не час кохання-березень?
Куди зникають зорі після ночі?
Чому вони горять лише вночі?
Чому блистять від суму її очі?
Чому замість "Кохаю"-"Помовчи"?...
Свидетельство о публикации №108091504247