Ти напишеш любов пов сть...
Дощем та перлинами болі...
Ти солодке моє вино...
П`ю, торкаючись губ поволі...
Ось і тягнеться казка на двох...
Лебединою піснею ніжно...
Серед тисячі інших думок...
Я одна лиш твоя... білосніжна...
Не зникає мелодія мрій...
Ось її хроматична впливовість...
Доторкнувшись вустами до вій,
Ти напишеш любові повість...
Свидетельство о публикации №108091503476