Я побачу тебе

Я побачу тебе уві сні...

Приголублю нестримно-гаряче...

Я - розгубленність грацій вночі...

Посміхаюсь тобі... і плачу...

Я розчулю блакиття вінок

І дощами проллєшся на осінь...

У яскравому сяйві зірок

Ми сплітаємось долями досі...

Я побачу тебе уві сні,

Де росиста шовковість колосся.

Наодинці... разом... в глибині...

Ти шепочеш: «Люблю...» у волосся...


Рецензии