Шептала...

Шепотіла я туманам про печалі...

Повінь відпливала вдалині...

Від твоїх натомлених реалій...

Відірвавшись від пухнастої землі...

Листопадом мірила відлуння...

Меморі тягнула в небуття...

Відшукала зоряне натхнення...

Під покровом ночі каяття...

Дарувала ласку на долонях...

Над високим маревом планет...

Де в сузїр`ях лебединих стонів...

Ми знайшли свій сонячний сонет...


Рецензии