Летить натхнення сонячним пром нням

Летить натхнення сонячним промінням.

Лоскоче небокрай. Бринить струна.

Я проросла в тебе своїм корінням,

Медовим обрієм наповнені вуста.

Схиляється прозорість між мостами,

І відзеркалюється простір у очах.

Над нашими сонетними лугами

Малює серце піднебесний птах.

Журливою плеядою кохання

Стікає хмара з пелюсткового крила.

У снах квіткових крутиться востаннє

Розлуки одинокая стріла.


Рецензии