Каким ты себе представляешь творческого человека
Можна спитати, що таке щастя.
Можна шукати дорогу до нього.
Я ж вам скажу, що шляхів так багато.
Всі ж приведуть до якоїсь роботи.
Творча робота. В ній є насолода.
Кожен, хто творить, той точно те знає,
Що від роботи, яку робиш сам ти
Щастя в душі завжди дуже багато.
«Творча людина» А що воно значить?
Що в ній такого, що має не кожен?
Я ж відповім, що для неї є щастя
В кожній банальній буденній роботі.
Кожен день праці для неї – це радість.
В зробленім ділі вона бачить казку.
Вона не бачить ті сірії барви.
Лиш кольорові та райдужні бачить.
Прикладів можна навести багато.
Канцелярист, бізнесмен чи кухарка.
Кожний з них вміє робити все гарно.
Творчість також зможуть всі відшукати.
Кажу, бездарних людей не буває.
В кожній роботі, так, в кожній роботі
Зможуть знайти всі і творчість і щастя.
Зможуть творити, лиш треба шукати.
Кожен хто творить, він точно те знає,
Що це життя, воно дійсно прекрасне.
Зможеш створити щось, людям покажеш –
Значить у тебе в душі вже є казка. (соч. по укр.яз. 9кл.)
Свидетельство о публикации №108091400429