Ангелине Акимовне

Традиції, вірші, пісні і балади,
Історії, твори, минувшини вік –
Ви все зберегли до останньої краплі
І нам розповіли. Ніхто б так не зміг.

Не тільки вірші авторів українських,
Не тільки всі твори минувшини літ
Ви нам донесли. Розуміти навчили
Ви нас вже минувший той гетьманський світ.

Ви наша найкраща і найрозумніша.
Здоров`я і щастя бажаю я вам.
Щоб вас розуміли, любили міцніше.
З народження днем привітаю вас я!


Рецензии