листи
для тебе, перш за все - потрібність.
vkontakte - сотні друзів,
десятки груп,
фан-клуб,
ще безліч всякої херні!
космополіт! (ну що тут скажеш?)
належиш світу,
усім потрохи,
лиш не мені.
я - непостійність.
неспівпадання.
невідповідність.
годинники на сьому,
сну. так мало, до восьми.
чорт забирай, знов снишся ти!
"підсрачник" на роботі,
в"язкий і довгий день.
та все одно -
я весело живу:
п"ю вино! курю траву!
люблю вино! люблю траву!
у мене в дворі будівництво,
циганське плем"я
вчить співати камінь.
тих пісень, я знаю всі слова.
людське коріння
в осінню землю.
пізня ікра...
я вулицями знов до тебе,
у лабіринті міста
ховаєшся десь ти...
повз кнайпи, магазини і будинки,
меланхолійним, сірим ранком
слідами на бруківці,
пишу тобі листи...
13.09.08
Свидетельство о публикации №108091402743