Висок люди

Високі люди
Ходять місяцем з того боку.
Високі люди
на голки зіркам
нанизують яблука.
Високі люди
сумують, що не мають крил,
І непомітно для себе
літають.

Вони не знають, хто,
наче двері їх відкрив.
Але відають, що
в очах інших вони - відбиток яблука.
Раптові, як сльози.
І повільні, як равлики,
що все одно
потраплять на той бік місяця.


Рецензии
Шедевер!
Друга частина ще краща за першу.

Владимир Немерцалов   02.05.2009 23:49     Заявить о нарушении