Мина

Я увертюра. Досить гратись.
Мій світ стає навшпиньки. Я...
Себе вже встигла назбирати.
Фа - Фантомас. Де масло? Ля...

Князівна я. Несе натура.
В натурі світиться струна...
Старий музика. І бандура
Міня мелодію. Мина...


Рецензии
Де масло? - До міста?
Ми-на?

Владимир Немерцалов   02.05.2009 23:51     Заявить о нарушении