Зразкова поведiнка
Ми любим веселі розваги цікаві,
Але на уроках ми обов'язково
Поводимось тихо, ну просто зразково.
Не смієм своїх вчителів засмутити
І не заважаєм нас старанно вчити.
На хімії вчора ми дослід робили,
Від вибуху зошити вгору злетіли,
Аж дехто із учнів сховався під парту!
Але це дрібниці, казати не варто.
А так, взагалі, ми поводитись вмієм,
Своїх вчителів засмутити не смієм.
А на зоології щось загарчало,
Злякалася вчителька, аж закричала!
Чого ж тут лякатись? Це песик руденький
Пробрався за Вітькою в клас потихеньку.
А так, взагалі, ми поводитись вмієм,
Своїх вчителів засмутити не смієм.
На кнопку учителька сяде, бувало...
Ну звідки та кнопка взялась? Нецікаво.
Ворона над партами класно кружляла,
Коли ми контрольну всім класом писали.
А так, взагалі, ми поводитись вмієм,
Своїх вчителів засмутити не смієм.
Та, що б не було, ви завжди нас прощали
І пустощів нових терпляче чекали.
Мабуть, найдобріші з усіх на землі
Ви, наші улюблені учителі!
Ми все ж таки в класі поводитись вмієм,
Своїх вчителів засмутити не смієм.
На випадок всякий ви пообіцяйте
Прощати й надалі. І зла не тримайте!
Свидетельство о публикации №108091200355