Сучасний вчитель

       Щоранку учитель в наш клас поспішає,
       Щодня його клас з нетерпінням чекає,
       З ним дітям не скучно, багато він знає,
       А як же цікаво він розповідає!

       Він знає сучасні книжкові новинки,
       Для моди дитячої знайде хвилинку,
       І в музиці знається самій сучасній,
       І кожній дитині дасть раду він вчасно.

       Завжди справедливий, приязний і чесний,
       На першому плані - дітей інтереси.
       Це - друг і порадник, знавець і мислитель,
       Такий він і є - наш сучасний учитель!


Рецензии