Шоир васияти

Xudo Azroilga yo'llasa buyruq,
Ko'ksim teshib o'tsa ajal degan o'q;
Afsus, qoladigan molu-dunyom yuq,
Sizga villasi bor erlar qoldirsam.

Qanchalar suymayin seni sevgilim,
Barhaq o'lim derlar buni sevgilim;
Tushunarmikansiz meni sevgilim,
Sizga o'zimdan so'ng sirlar qoldirsam.

Jonim uzilar so'ng so'ng so'zimdan keyin,
Siz yig'lab qolasiz izimdan keyin,
Men o'lardim ammo o'zimdan keyin,
Mangu o'lmaydigan she'rlar qoldirsam.
       2007
       Toshkent-Darxon.


Рецензии
Чего,Шерзод Комил Халил, говорите, не понимаю!

СУПЕР! ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ!

Ирина Жданникова   20.09.2008 22:06     Заявить о нарушении
Ирина, спасибо!!!

Шерзод Комил Халил   16.12.2010 17:13   Заявить о нарушении