До зубовного скреготу

 
О-о-о, як вона його кохала.
...Як кохала!
До зубовного скреготу
і прицвяхованого тремтіння своєї піднесеної душі... .
І він її... . Тихо так... .
НЕНАВИДІВ!!!


Так вони і жили
Довго, довго....

А померли не в один день... .

Немає такого... .
Щоб в один...

       * * *
       
До зубовного скрежета.

 
О, как он её обожал.
...И любил!
До зубовного скрежета
и глубинных изосодроганий своей возвышенной души... .
И она его... . Тихо так... .
НЕНАВИДЕЛА!!!


Так они и жили
Долго, долго....
А умерли не в один день... .
Нет... .
Не в один...

       


Рецензии