Хвилина

(Мрiї духа)

Хвилина в нашому життi,
Як це - мало i багато...
Зустрiв я погляд чийсь на мить,
I її було достатньо.

В цю мить повiяла весна
Свiжим подихом травневим.
Хвилина ця в менi, жива,
Разом з нею ми щоденно.

Багато рокiв вже я йду,
Незважаючи на травми.
Любов з собою я несу
I в душi завжди є травень.

I кожна дiвчина моя,
Бачу очi в них травневi,
Закоханий в цю вроду я,
Стрiвши погляд той, я певний.


Рецензии