Напишу

(Думи духа)

Я напишу тобi листа,
I що в душi у мене є,
I що любов моя жива,-
А вiтер все це донесе.

Ось попiр бiлий лiг на стiл,
I швидко пише щось рука,
I появився цiлий вiрш,-
Його читатиме вона.

Душа розтаяла в листi,
Квiточками вся зацвiла.
Весна любовi всi цi днi
До неба мрiю пiдiйма.

I вiтер вже летить сюди
З тих мiсць, де бiлий снiг лежить.
Цей час чекаю я завжди,-
Сьогоднi теж дивлюсь в блакить.

Не забарився, вже шумить.
Дописую я пару слiв:
З надiєю на вiдповiдь,
Як потече водою снiг.

Вже написав я все тобi,
I вiтру дарував без слiв,
I лист мiй швидко вiдлетiв
Зi мрiями, з’якими жив.

I знову я пишу вiршi,-
В них сповiдь про життя моє.
Рiк в рiк все шлю свої листи,
А вiтер їх кудись несе.


Рецензии