За що я люблю Укра ну

За що я люблю Україну,
За ясні зорі степові,
За ці ліси, сріблясті співи,
За вічні трави польові.

За те натхнення, що здіймає,
Хвилясті спогади в грудях,
За те, я ти нас обіймаєшь,
І грієшь нас в своїх руках.

За білі хмари, чисте небо,
Бурхливий вітер в осени,
Рясні дощі, багаті жнива,
За ці колосся золоті.

За острови твої дніпрянські,
За горизонту висоту,
За стріхи у дворах селянських,
Та за Дніпра глубоку синьову.

За те, що ти моя країна,
За те,що я твій блудний син,
Проте, завжди повернусь в Україну,
Почути пісні, і набратись сил...


Рецензии
Що Вам сказати...дуже посередный віршик, дуже...краще не пишіть українською, як так писати.

Svyatoslav Synyavsky   02.09.2008 17:52     Заявить о нарушении
Спасибо за откровенность

Дмитрий Димаш   24.11.2008 06:07   Заявить о нарушении