Sevgi

Sevgi heyatda insanin kececeyi bir imtahandir.Eger bir insanin etrafindakilar bu sevgiden narahatdirsa,eger bu onun icine shubhe salirsa,demeli bu esil sevgi deyil.Semek-butun duygularin en otesinde olan bir mocuzedir.bu sevgi ile sarilan insanlar ise bu mocuzenin dashiyicisidilar..


Рецензии