Паскудна погода

Це був вечір та здавалось,
Що вже ніч та наближалась.
Бо погода припаскудна.
Ну а все ж таки весна.

Хмар багато, сонця мало,
Тому мені сумно стало.
Я пішов у парк - туман,
А в бюветі зламан кран.

Я пішов додому, там
Я, як завжди, був не сам.
Телевізор подивився,
Потім спати завалився.


Рецензии