Кiно

Якось я ходив в кіно:
Темно дуже там було.
Шум і крики, більш нічого,
Я не чув себе самого.

Тут рекламу увімкнули,
Та пів залу вже заснуло.
Через п'ять хвлин дочкався -
Фільм нарешті розпочався.

Він був зовсім не поганий,
Злий герой був подоланний.
Більш нічого не згадаю,
Хоч і часто там буваю.


Рецензии