НIЧ

Ніч зійшла на землю темна і німа.
Залишився смуток й безвихідь сама.
Ніч вповзла у душу зненацька, в пітьмі.
Мов в липких тенетах, душа у ярмі.

Ніч вп'ялась у тіло, а душа кричить,
Щосили волає : "Як так дальше жить ?"
Ніч прийшла, як вічність, чорна, як печаль.
Розпач й безнадійність зостались нажаль.

(22.10.2006)


Рецензии