Подорож у лiсову казочку
Зодягнешся так чепурненько,
Підеш аж ген-ген у лісочок
Та знайдеш зелений дубочок.
Примостишся там на хвилинку,
Розстелиш свою скатертинку.
Гостинці там порозкладаєш,
Для всіх ти звіряток щось маєш.
Для зайчика - довга морквинка,
Ведмедику - повна торбинка :
В ній печиво є солоденьке
Й цукерочки дуже смачненькі.
І білочці теж щось вдаруєш,
Вона ось, на гілочці. Чуєш ?
А тих їжачаток маленьких
Ти погодуєш зі жменьки.
Ось лапками зайчик тріпоче,
Тобі він сказати щось хоче.
Уважно його ти послухай,
Та тільки не смикай за вуха.
Тут білочка лічить горішки.
З тобою поділиться трішки.
Смакуй на здоров'я нівроку !
Й приходь ще наступного року.
Згорнувся колючим клубочком
Малий їжачок під листочком.
Для тебе грибочки тримає
І радо тебе пригощає.
Ведмедик малий чимчикує,
Напевно,медком почастує.
Потримаєш гарно за лапку,
Дасть ягідок повну він шапку.
Та час вже й додому вертатись,
І з казкою чемно прощатись.
Проте забувати не гоже,
Що й в лісі є друзі в нас тоже.
Свидетельство о публикации №108082903787