УКРА НА - любов моя!!!
Люблю тебе я Україно! -
Затерта фраза у нас час,
Як подивлюся - серце стине,
Невже надії промінь згас?
Гнобитель з тебе насміхався,
Топтав тебе він, душу рвав,
До влади впевнено він пхався
По душам, трупам, головам...
Весь час стояла на колінах,
Рабинею катів була,
І кріпаків зігнуті спини
Були всі в ранах від кнута...
І зараз ти оманута і знову
Тебе ропнули, наче на кресті,
Все розікрали, розламали і тобою
Все хизувалися звірюги підлі ті...
А я тебе люблю, моя ти нене!
Бо ТИ - ДУША МОЯ, хоч і болиш,
Не вирву із грудей, бо я без тебе,
Як чарка та пуста, де лиш сльоза бринить...
Свидетельство о публикации №108082800820