Чи е на землi щось прекрасне
Не знаю, чи є щось ще більше прекрасне ?
Чому це нема ? Є пташина сіренька,
Мурашка та бджілка - трудяги маленькі.
І матінка люба, хороша та мила,
Що тільки добру нас в дитинстві навчила.
Прекрасного є, ви повірте, без ліку
На рідній землі і сьогодні, й повіки.
Свидетельство о публикации №108082500927