Посвята мамi

Тільки мама весь світ дарувала мені,
Тільки мама навчила добру і любові,
Тільки мама чекала мене у вікні,
Тльки мама плекала надії казкові.

Тільки мамі дарую небесну блакить,
Тільки мамі я зичу здоров'я й терпіння,
Тільки мамі я буду ласки в Бога просить,
Тільки мамі одній віддаю поклоніння.


Рецензии