Ой, тремтить та калинонька

Ой, тремтить та калинонька,
Я печалюся.
Вийди хоч на хвилиноньку,
Чом цураєшся.

Ой, устань на стежиноньку,
Хай милуюся.
Як на тую калиноньку,
Полюбуюся.

Ой, шануй ти красу свою
Та й вродливую.
Знаю вдачу твою
Та й вразливую.

Ой, ті босії ніженьки
Хай не раняться.
На ті стежки-доріженьки
Більш не маняться.

Ой, так хочу їх взути
В черевиченьки.
Та дозволь пригорнути
Біле личенько.

Ой, уста - то, немов,
П'яні вишеньки.
Ти біжиш, знов і знов
Буде лишенько.


Рецензии