Мiй щебетливий пташиний край

Співають пташки в садах, в гаях,
Звучать мелодії та й з пересвистами.
В цій стороні, в моїх краях
Є всі напрочуд голосистими.

Що тільки тут, знають вони,
Їхня домівка та й найріднішая.
І після лютої зими
Летять сюди, де наймиліше їм.

Щебечуть знову - фіть, фіть, фіть
Ті солов'ї та й над калиною.
І де ще так, ви нам скажіть,
Линуть пісні, як Україною ?

Мій щебетливий пташиний край,
Дзвінкоголосий та серцю милий.
І для душі - як земний рай,
Що-раз до тебе лечу на крилах.


Рецензии