ДИВО

Прийшла якось Марічка
До голубої річки.
Присіла на пісочку,
В затишнім холодочку.

Аж раптом щось зелене,
Таке ж воно страшенне,
Як вискочить, як квакне !
Водичкою як хляпне !

...Та, вгледівши Марічку,
Стрибнуло враз у річку.
Так дівчинку злякалось,
Що спритно заховалось.


Рецензии