Золото мовчання

Золото мовчання,
...............срібло поцілунків,
діаманти віри
...............легко загубити
Сумно без печалі,
...............відпусти чаклунку,
стіни-конвоїри
...............не здолає вітер

Залишу на згадку
...............половинку сонця,
сльози Океану,
...............мудрість передчасну.
Заберу з собою
...............тінь протуберанця
У хитросплетінні
...............простору і часу.

Як з тобою просто,
...............як з тобою складно,
і сторінка чиста,
...............і у будень – свято.
Я згортаю простір,
...............наче покривало,
я долаю відстань,
...............час не подолати.


Рецензии