Весняний дощ

Чорні хмари небо вкрили,
Потемнів погожий день.
Громовиці прогриміли,
Ще за мить - все осліпило
Блискавки ясним вогнем.

Ось - закапало й полило,
Мов з відра, дощем рясним.
І землиця наша вмилась
Теплим, щедрим та грайливим
Першим дощиком весни.

(14.04.1978)


Рецензии