Ти не така...
Мабуть, не той колор очей.
Відтінок шкіри ледь блідий -
Печать недоспаних ночей.
Я не така, як думав ти:
Хворію, плачу і сумую.
Пробач, що так безжально враз
Твою гіпотезу руйную...
Я не така, як мріяв ти.
Бувають дні – мов божевільна...
Можливо, зачіска не та...
Можливо, психіка лабільна.
Я, певна річ, не подарунок.
Не лялька у святковім вбрАнні!
„Ти не така, як я хотів!!!” –
твої слова були останні.
Свидетельство о публикации №108082403043