Велика Родина

Ой, ви, браття мої, ой-ой-ой!
Що ж ви робите нині?!
Білоруси, словаки, русини,
Росіяни, поляки, литовці, латвійці,
Естонці, поляки і я з України –
Хіба ми забули, що ми одна кров?!
То я нагадаю вам знов,
Що ми одна Велика Родина,
Хоч і в різних країнах,
Хоч мовами трохи різнимся,
Хоч різний добробут у нас…
Але, чи прийдеш ти брате до брата
З мечем, чи вогнем просто так?
Чи станеш на брата плювати
За те, що веде своє господарство не так?
Та ти придивися мій брате
До тих «благодійників добрих»,
Що стали тебе направляти
Підняти на брата меча…


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.