Д алог

Дівчина: Ми падаєм! Геть!!! Нас ніхто не врятує??!!!
Хлопець: Ні. Не спасуть наші душі. Ми їх не хвилюєм...
Д: Чому так безжально?! Що їм ми зробили??!
Х: Мабуть що нічого... Й не бОгословили.
Рятуйся! Хапайся!! Карниз!!! Ти ще встигнеш!!!!
Д: Тебе я не кину! Один не загинеш.
Х: Чому так жорстоко?? Вже серце катує!!
Д: Тихенько... Спокійно... Нас вже не врятують.
Ще довго? Х: Та скоро... Д: Чому так тривало?..
Х: Не знаю. Рішив Бог - нам рАзом часу було мало.
Д: Дивись яка тьма! І не муляє очі!
Коханий, цілую... спокійної ночі!


Рецензии