Сонце, свiтло i любов

В День народження свій,Людо,
Ти як сонце між дібров!..
Як воно, любов голубить
Сієш нею всім добро.

Щедрим поглядом осяєш,
Морок з шляху проженеш.
Добру душу й серце маєш,
Радість в справах принесеш.

Не лови на гущі щастя
А спіймай хоч мить земну,
І світи ще дужче й краще,
Порадій прожитім дню.

Не затмарять світло хмари,
Хоч літа в них вже пливуть.
Проганяють діти сарість
Світло долі повернуть.
.
       ***
То ж у ніч чи в день морозний,
Хай зима не залякає.
Літні родичі і молодь,
З Днем народженням вітать!
Щастя й радості до волі,
Хай здісняться всі бажання!


Рецензии