Поет

Отак було підряд вже сотні літ,
       Можливо тисячі, чи навіть й більше.
       Сказати не берусь, короткий маю вік,
       Однак від того людям жилось ліпше.

       Коли б і де б  не йшов поет,
       В селі по вулиці, чи містом -
       У слід за ним душа вершила  злет,
       Бо на землі було з ним поруч тісно.

Навіть весна поета шанувала,
Слова палкі, як пісня соловя.
Дощі і зливи  його мелодію співали,
А він  від літа тепло вже відривав!










       


Рецензии