МОЯ ДОНЯ
Як дві зірки в небі, сяють, аж горять.
І пухкенькі щічки - рожево-червоні,
Уста, як малинки, в усмішці тремтять.
Доня, як метелик, така невгамівна,
То стриба, як м'ячик, то співа пісні,
А то чепуриться, наче королівна
І відпочиває тільки у ві сні.
Сонечко маленьке, моя люба доню,
Ти моя кровинка, ти моє життя.
Візьму рученятка - у свої долоні.
Все віддам тобі я, все, без каяття.
Буду над тобою, наче та калина,
Оберегом стану від усіх вітрів.
Нехай освятиться Богом та стежина,
Де ступати будуть ніженьки твої.
Свидетельство о публикации №108082203568
Спасибо!
;-) Катя
К-Львуша 26.08.2008 18:54 Заявить о нарушении
С теплом к вам Люба
Любовь Левицкая 26.08.2008 19:36 Заявить о нарушении
;-) Катя
К-Львуша 27.08.2008 19:53 Заявить о нарушении