Таемницi

Ці таємниці є в житті щоденно.
Вони в думках і наших почуттях
І бережемо ми їх так натхненно,
Хоч інколи і кличуть до звитяг.

Усе таємне - на самому денці
Сховаємо дбайливо в одну мить.
І відгукнеться лише в нашім серці,
Тому воно при спогадах щемить.

Коли є таємниця, ми - багаті,
В бажаннях, в наших мріях - неземні.
І думкою своєю ми крилаті,
І в почуттях безмежно чарівні.

Та, кажуть люди, щезнуть таємниці,
Коли життя підійде під рубіж.
І, як дитя маленьке, освятиться
Душа очищена й відкриється хутчіж.

16.07.2007р.


Рецензии