Одне бажання
Було б життя, буде й цвітіння.
Одна лиш зустріч віч-на-віч
Душі залишить ще спасіння.
Минають дні, не вічні й ночі,
Розлука все ж є неминуча.
В твоїх очах лиш мої очі,
Що крають серце так болюче.
Є тільки сни, є тільки мрії,
Журба і крихта сподівання.
На нашу зустріч лиш надії
І більш ніякого бажання.
Свидетельство о публикации №108082201247
Солнечное Сияние 22.08.2008 14:41 Заявить о нарушении
Любовь Левицкая 24.08.2008 17:20 Заявить о нарушении