Особливiсть людей

Улітку мрієм повсякчас,
Щоб вже зима прийшла до нас,
Бо спека спати не дає
І відпочинок весь псує.
І комарі, дурні комахи,
Немають совісті і страху.
І снігу хочеться, борульок.
Не на дахах а так, в садок.
Багато є причин бажати,
Щоб вже почало холодати.

А взимку хочемо завжди,
Щоб сонце і тепло прийшли.
Немає радості в борульках,
Що висять тільки на дахах.
І фруктів й зелені бажаєм,
А нічого цього не маєм.
Такі вже ми, не ціним те,
Що в нас навколо зараз є.


Рецензии