Печаль в душi, в руках ножi...

Печаль в душі, в руках ножі,
У вухах й серці сльози.
І біль шумить у голові,
Прийшли уже морози.

Зів’яли квіти всі мої,
Надії повмирали –
Ти топчеш їх в своїй пітьмі
Й того не помічаєш.

На дворі спека й сонця пил,
Але навколо холод.
Любов мою ти знов убив,
Хоч сам про це не знаєш.

Печаль в душі, в руках ножі,
І чути звуки леза.
Любов убив – мене убив.
Бо жити вже нестерпно.


Рецензии