краплинки дощу

краплинки дощу повільно стікають по обличчю,
шматки внутрішніх органів розкидані по асфальту...
як же це боляче – поглянути тобі в вічі,
змиваючи з себе плями пахучим Тайдом
бачиш, те, що мене оточує – вода
суміш кисню та вуглекислого газу
занадто швидко ти зрозумів, що я не та,
а я як ідіотка, закохалася одразу
я дуже багато курю,
тютюновий дим вкриває як ковдра,
мені шкода, що я не сплю,
а в тебе просто така мода.
Чому в нас ніколи не було близькості?
Я хотіла б щоб нас поєднував секс...
Тепер усе одно... врізатись на швидкості

Тютюновий дим вбиває стрес?


Рецензии