Вихiднi

Одного ранку на зорі
Мене кусали комарі.
Більш того спати не давали,
Усе над вухом пролітали.
Та не про це я розкажу,
А іншу рифму підберу.
Одного ранку на зорі
Ходив я в ліс збирать гриби.
Грибів зібрав я дуже мало,
Але на борщик вистачало.

Дістав кастрюлю, кран відкрив.
Набрав води і кран закрив.
А далі й так все зрозуміло:
Поїв, попив, поспав, стемніло.

Наступний день почався рано.
Повільно встав я із дивану.
В цей день я добре відпочив:
Поїв, поспав, води попив.
Отак пройшли всі вихідні.
І почались робочі дні.


Рецензии