Я видряпуюсь iз прiрви

Я видряпуюсь із прірви
знов і знов,
як щось безглузде та сильне
Лише стаю на ноги,
І, наче так і треба,
Відразу кров,
Відразу довкола небо,
А потім дно
ніби пекло
ніби страшний сон
я ніби померла,
а потім померла,
а потім померла...
ні...убили...убила...

Я вірю в батьківську любов.

Я бачила Бога, я люблю його
Знаю, це моя фантазія,
та вона існує...тільки дійшло...


13.08.08.




Бог? Это тот великий безумец, который всё еще верит в людей? (с)


Рецензии
вже все попереду...

Ладошечка   05.07.2011 19:39     Заявить о нарушении