Замiлаванне

 За пацалункі саладзейшы закаханы позірк,
 А словы перлінамі ў вуснах зіхацяць,
 Кранаючы пяшчотна душу.
 З кім параўнаю я каханага майго!
 Той не пачуе толькі, хто не мае вушы,
 Адзіны Бог Святы мог вынайсці яго...


Рецензии