Зiмой

Белыя гурбы - весела.
Што ж ты маўчыш як заўжды?
Тэлефонную трубку павесіла,
Развітаўшыся, бы на гады...

Я не ў адчаі, Бог ведае.
Але (ч)кагосьці няма.
Што ж, памалюся і веру я
Пройдзе ўсе. Як зіма.


Рецензии