У пяць хвiлiн

Пяць хвілін - і ўсё прапала:
Не хацела крыўдаваць,
Ды чамусьці "не" сказала,
"Так" збіраўшыся казаць.
Так заўсёды, без прычыны
Можам мы зрабіць падчас...
Не скарайцеся, мужчыны,
І маліцеся за нас...


Рецензии