Очi

(Дух i душа)

Ой, тi очi, очi синi,
Щось з моїм серцем наробили,-
Ой, ви очi, очi синi,
Забути вас, не маю сили...

Ой, тi очi волошковi
Та й запали менi в душу.
Ой, ви очi волошковi
Всюди вас шукати мушу.

Очi синi волошковi
Вже шукаю цiле лiто,
Очi рiзнокольоровi,
Я без вас не можу жити.

I тi очi, такi милi
Засвiтились мiж зiрками.
I вас очi, очi зорi,
Полюбив я до нестями.


Рецензии