Голоси

Голоси над вранішнім ставком,
Наче арка, вита виноградом.
Наче юність, що іде цим садом -
повз дитинство, поле
світом-рушником

Тут проходить теплая межа.
І кінець їй буде незабаром,
Коли сонце стане куховаром
У дитинство юність проводжать.

Босим станеш рано на межі:
"Сталось... Сталось!"- світу розкажи.
Як не хоче, зрозуміє світ:
Він один такий не знає бід.

Голоси над вранішнім ставком,
Наче арка, вита виноградом.
Наче юність, що зника цим садом -
повз дитинство, поле
світом-рушником


Рецензии
Все так гарно, але чому так мало?

Владимир Немерцалов   02.05.2009 23:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.